Spaans taalonderwijs in Spanje en Latijns-Amerika sinds 1989

Prijzen & Brochures

Studeer Spaans in Guanajuato

De magie van Mexico

GUANAJUATO - VOLGENDE STOP

Guanajuato is een traditionele stad die vele mogelijkheden biedt. Haar charme zie je terug in het feit dat het één van die plekken is waarover men zegt: "Ik zou het heerlijk vinden om hier te verdwalen.". Startend bij de sierlijk gebouwde basiliek, kunnen we deze magische stad verkennen. Op onze wandeling door de stad, zullen we verschillende pittoreske restaurants, moderne galerieën vol met lokale en internationale kunst en prestigieuze wijnhuizen tegenkomen en er is zelfs een mummie-museum! Deze stad zit vol verrassingen en hier Spaans leren is altijd een genot.

Lees meer

Intensief en Superintensief

De meest gevraagde en meest populaire cursussen op onze scholen. Onze Intensieve cursussen zijn zeer flexibel en veelzijdig en bieden verschillende mogelijkheden wat betreft tijdsduur en intensiteit. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die zich onder willen dompelen in de taal. De Intensieve en Superintensieve cursus kan dan ook full-time gevolgd worden en gecombineerd worden met culturele- en privélessen.

Vanaf 145€

Maak kennis met onze school

Onze Spaanse school in Guanajuato is een comfortabel en professioneel gebouw om Spaans te studeren. Onze studenten houden ervan om van het heerlijke klimaat te genieten op het terras, of van de faciliteiten binnen zoals de geweldige multimedia ruimte. De school ligt niet direct in het centrum maar Guanajuato is zo makkelijk om rond te lopen dat alle interessante bezienswaardigheden nog steeds op loopafstand zijn.

  • Vlakbij het stadscentrum
  • 15 minuten lopen van alle belangrijke bezienswaardigheden en alles wat je nodig hebt.
Lees meer

Foto´s van de school

ZIJ VERTELDEN ONS OVER HUN ERVARING...

Onze huisvesting

Bij Enforex hebben we verschillende huisvesting opties, zodat je je comfortabel voelt en het gevoel hebt dat je thuis bent.

Leef bij een echte authentieke familie mexicaanse Meer weten
Deel je leven en ervaringen met medestudentenMeer weten

Activiteiten

  • Zoals Mexicaanse kooklessen
  • Salsa lessen
  • Filmprojecties en café socials op school

Excursies

  • San Miguel de Allende
  • Dolores Hidalgo
  • Guadalajara
Lees meer

Ontdek Guanajuato

Wat te zienWat te doenWaar te etenGeschiedenis

Guanajuato, een stad om jezelf in te verliezen

Iedere plek van Guanajuato heeft iets speciaals, ontdek het zelf!

Ontdek meer

Virtuele tour

Neem contact op met onze Cours Counsellors

Heb je vragen over je cursus of heb je advies nodig wanneer je je inschrijft? Wij helpen je graag om een onvergetelijke ervaring te gaan beleven.

Contact
CONTACTO
BOEK NU
Chat met ons

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.