Gedeelde appartementen
Populaire bestemmingen in Spanje

Gedeelde appartementen in Spanje

gedeelde

Wil je liever wat meer op jezelf verblijven in een omgeving waarin je wat onafhankelijker van elkaar leeft? Dan is een studentenflat een perfecte optie voor jou. Leer andere internationale studenten kennen, maar in een typisch Spaans appartement. Je maaltijden en schoonmaak regel je zelf en dat zorgt ervoor dat je maximale vrijheid hebt om je ervaring met Enforex zelf in te vullen.

Gedeelde appartementen in Latijns-Amerika

Op sommige Latijns-Amerikaanse Spaans scholen bieden wij de mogelijkheid om te verblijven in een appartement. Normaal gesproken liggen deze accomodaties bijna altijd op minimaal 20 - 30 minuten, zowel lopend of met openbaar vervoer, van de Spaanse school af. Deze appartementen zijn niet luxieus, maar zijn wel altijd zeer comfortable en volledig gemeubileerd.

Als je in een gedeeld appartement woont, zul je samen met andere internationale of lokale studenten wonen. Individuele en dubbel kamers zijn beschikbaar en deze appartementen verschillen van grote. Als u voor deze optie kiest, zijn de maaltijden niet inbegrepen maar elk appartement heeft een volledig ingerichte keuken om te koken. Het is een prachtige kans om bevriend te raken met andere studenten van over de hele wereld en te genieten van meer zelfstandigheid dan bij een gastgezin.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.