Reizen naar Valencia
Populaire bestemmingen in Spanje

Bezoek Valencia, Spanje

Van het prachtige licht in de namiddag en de bruisende festivals (la mascletà tijdens las Fallas is iets wat je alleen maar kunt voelen) tot aan de Star-Wars-achtige futuristische Ciudad de las Artes y Ciencias. Valencia is een plek waar Spaans leeft. De prachtige bezienswaardigheden van de stad (la Albufera, la Plaza de la Virgen), het heerlijke eten (verse vis, paella), verleidelijke geuren (de Middellandse Zee, vers gemaaid gras in de Jardines del Turia), Spaanse geluiden (flamenco in de straten, het fantastische nachtleven) en texturen (het zachte zand op het strand, de gladde stenen in het centrum van de stad) zullen je het Spaans echt laten ervaren.

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en heeft de afgelopen jaren een culturele vernieuwing meegemaakt. Valencia ligt aan de mediterrane kust en heeft smetteloze stranden, indrukwekkende architectuur, een voetbalteam van wereldklasse en een uitbundig nachtleven. Deze grote stad, die de uitstraling van een gezellig, klein stadje heeft, helpt buitenlanders om zich meteen thuis te voelen, waardoor het een uitstekende plek is om te leren. Ontdek het zelf!

Degenen die meer over Valencia te weten willen komen, kunnen onze handigereisgids van Valencia bekijken en ontdekken wat deze wedergeboren Spaanse stad te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.