Reisgids van Valencia
Populaire bestemmingen in Spanje

Reisgids van Valencia

Welkom in Valencia, de zogenaamde "Renaissancestad" van Spanje!

Valencia ligt aan de mediterrane kust in het zuidoosten van Spanje. De stad heeft alles waar een mens maar van kan dromen, zoals prachtige stranden, interessante architectuur, een voetbalteam van wereldklasse en een ongeëvenaard uitgaansleven. Valencia heeft een heerlijke mediterrane keuken met zeevruchten, paella en andere lekkernijen.

De jaarlijkse fiestas, die door mensen uit de hele wereld bezocht worden, zijn natuurlijk nog interessanter. "Las Fallas", een van de luidste en beroemdste festivals in Spanje, is daar een uitstekend voorbeeld van. Tijdens "Las Fallas" worden karikaturen gemaakt van hout, karton en papier-maché, die door een jury beoordeeld, misschien zelfs bekroond worden en vervolgens in brand gestoken! Indrukwekkend om te zien.

Romeinen, Visigoten, moren en christenen hebben allemaal hun sporen achtergelaten in Valencia. In de afgelopen jaren werd in Valencia de Ciudad de Artes y Ciencias door Santiago Calatrava gebouwd, waardoor de stad een grote opleving meemaakte. Dit interessante en moderne gebouwencomplex is een van de indrukwekkendste projecten, die dit millennium in Europa hebben plaatsgevonden, en trekt jaarlijks vele bezoekers naar de stad. Valencia is tegenwoordig een waar trekpleister geworden en een van de populairste steden in Spanje.

Leer Spaans in Valencia en ontdek zelf de futuristische en historische gebouwen, de paella, het voetbal, de festivals, stranden, musea en het opwindende nachtleven!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.