Spaans leren in Madrid
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaans leren in Madrid, Spanje

Madrid is de perfecte stad om Spaans te leren! De hoofdstad van Spanje heeft een enorm aanbod aan cultuur, leuke evenementen en restaurants. Er is evenveel drukte en bedrijvigheid om één, twee of drie uur ‘s nachts als om vijf uur ’s middags. Madrid ligt in het hart van het land en is het centrum van alles. Je zult versteld staan van wat er allemaal te beleven en te ontdekken is in deze fantastische stad. Madrid verwelkomt je met prachtige musea, interessante bezienswaardigheden en drukke, levendige straten. Als je op snelle en effectieve manier Spaans wilt leren en tegelijkertijd onvergetelijke ervaringen wilt beleven; als je naar Spanje bent gekomen en alles uit je bestemming wilt halen, dan is Madrid jouw stad, en Enforex jouw school!

Madrid ligt in het midden van het schiereiland op een uur rijden van de skihellingen en op niet meer dan zes uur rijden van de andere Spaanse bestemmingen. De stad is dus een uitstekend startpunt voor reizigers, maar heeft zelf ook van alles te bieden, zoals voetbalwedstrijden, concerten, theatervoorstellingen, stierengevechten, gezellige terrasjes en vele feesten, die de hele nacht doorduren. Kom Spaans leren in Madrid en geniet mee... binnen korte tijd veranderen studenten in "madrileños".

Degenen die meer over Madrid te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Madrid bekijken en ontdekken wat deze geweldige stad te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.