Reizen naar Madrid
Populaire bestemmingen in Spanje

Bezoek Madrid, Spanje

Madrid is de perfecte stad om je Spaans te verbeteren. De hoofdstad van Spanje heeft een enorm cultureel aanbod, leuke evenementen en restaurants. Het is er net zo levendig om één, twee of drie uur 's ochtends als om vijf uur 's avonds. Madrid ligt in het hart van het land en is het centrum van alles. Je zult versteld staan van alles wat er te beleven en te ontdekken valt in deze fantastische stad. Madrid verwelkomt je met prachtige musea, interessante monumenten en drukke, levendige straten. Als je een unieke en onvergetelijke ervaring wilt beleven, kom dan naar Spanje en haal het beste uit je verblijf. Madrid is jouw stad.

Madrid ligt in het midden van het schiereiland op een uur rijden van de skihellingen en op niet meer dan zes uur rijden van de andere Spaanse bestemmingen. De stad is dus een uitstekend startpunt voor reizigers, maar heeft zelf ook van alles te bieden, zoals voetbalwedstrijden, concerten, theatervoorstellingen, stierengevechten, gezellige terrasjes en vele feesten, die de hele nacht doorduren. Kom naar Madrid en maak plezier... In korte tijd worden studenten "madrileños".

Degenen die meer over Madrid te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Madrid bekijken en ontdekken wat deze geweldige stad te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.