Cursus Spaans in Madrid
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursussen in Madrid

Madrid staat bekend als een echte metropool. Er is een breed cultureel aanbod en er is op elk moment van de dag (of nacht) wel iets te doen, of je er nu naar op zoek bent of niet. De beste manier om de stad te ontdekken en je Spaans te verbeteren. Bekijk de cursussen Spaans die we in Madrid aanbieden en dompel jezelf onder in de Spaanse taal en cultuur! Kies de cursus Spaans in Madrid die het beste bij je past!

Cursussen Intensief Spaans

Onze intensieve cursussen Spaans zijn de meest flexibele en veelzijdige cursussen die er zijn. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor studenten die vloeiend Spaans willen leren spreken. Onze cursus Intensief Spaans bestaat uit 20 lesuren per week en bij de cursus Intensief Spaans Plus krijg je naast de algemene lessen ook nog vijf conversatielessen (dat is in totaal 25 uur per week!) Om je Spaans snel naar een hoger niveau te tillen raden we je aan om daarnaast ook nog specialisatielessen aan je cursus toe te voegen.

Specialisatiecursussen Spaans

Er niets leukers dan een taal te leren in een land waar de taal wordt gesproken. Daarom bieden we specialisatiecursussen waarmee je met je vrienden of familie alles over onze taal en cultuur kunt leren. Je ervaart de bekendste feesten als een local, hebt onvergetelijk Gap Year of loopt stage bij een lokaal bedrijf.

Examenvoorbereiding

Met Enforex is het behalen van het examen dat het niveau van je Spaans certificeert veel makkelijker! Het certificeren van het niveau van je Spaans is waardevol voor bedrijven en onderwijsinstellingen, ongeacht waar je vandaan komt. In Madrid helpen onze deskundige docenten je om de best mogelijke score te behalen op het DELE-examen en het nieuwe SIELE-examen.

Cursussen voor Kinderen

We hebben het hele jaar door gespecialiseerde cursussen, maar ook fantastische zomerkampen waar jongeren leren door ervaringen op te doen, vrienden te maken van over de hele wereld en onvergetelijke dagen door te brengen.

We bieden de volgende cursussen Spaans aan in Madrid. Klik op de links hieronder voor meer informatie over de verschillende cursussen:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.