Spaans taalonderwijs in Spanje en Latijns-Amerika sinds 1989

Prijzen & Brochures

Studeer Spaans in Santo Domimgo

Leer Spaans in de bakermat van de Merengue

VOLGENDE STOP - SANTO DOMINGO

Ze zeggen dat Santo Domingo een dubbel leven lijdt… Maar dit is zeker geen slechte zaak! Aan de ene kant is er een deel dat koloniaal en vredig is, met geplaveide straten en historische gebouwen. En aan de andere kant zien we een kant die modern en levendig is en die danst op de gepassioneerde merengue. Zoals je misschien wel weet komen een aantal van de beste koffie's ter wereld uit de Dominicaanse Republiek. En Santo Domingo kun je vergelijken met goede kop koffie: bedwelmend, maar tegelijkertijd vol energie en spanning.

Lees meer

Intensief en Superintensief

De meest gevraagde en meest populaire cursussen op onze scholen. Onze Intensieve cursussen zijn zeer flexibel en veelzijdig en bieden verschillende mogelijkheden wat betreft tijdsduur en intensiteit. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die zich onder willen dompelen in de taal. De Intensieve en Superintensieve cursus kan dan ook full-time gevolgd worden en gecombineerd worden met culturele- en privélessen.

Vanaf 145€

Onze cursussen in Santo Domingo

Maak kennis met onze school

Onze Spaanse school in Santo Domingo organiseert excursies met lokale studenten zoals wandelen, culturele bezoekjes, tennis, dansen en nog veel meer. Voel je je onzeker over je danspasjes? Geen zorgen - je kan merengue en salsa lessen volgen op school met je nieuwe internationale vrienden.

  • Een tuin en terras waar de studenten kunnen samenkomen
  • 3 klaslokalen buiten
  • 2 klaslokalen binnen met ventilators
Lees meer

Foto´s van de school

ZIJ VERTELDEN ONS OVER HUN ERVARING...

Onze huisvesting

Bij Enforex hebben we verschillende huisvesting opties, zodat je je comfortabel voelt en het gevoel hebt dat je thuis bent.

Appartement/Studio
Accommodatie zeer dicht bij de school Ontdek meer

Activiteiten

  • Stadstoer Santo Domingo
  • Film in de Cinemateca Nacional
  • Dansen op life muziek (Son en Merengue) in de bar van het Las Palmas hotel ¨Santo Domingo¨, een vijf sterren hotel (gratis entree)

Excursies

  • Ontdek restaurants en bars in de Zona Colonial (oude koloniale wijk)
  • Educatieve stadstoer onder begeleiding (musea, historische gebouwen, etc.) met studenten uit het centrum
  • Excursie of een dag aan het strand. Wij helpen je graag met het vinden van de beste plekken om te gaan scuba duiken, te gaan rivier raften, fietsen, scooters te huren, te gaan paardrijden, tennis of golf te spelen, hiken.
Lees meer

Ontdek Santo Domingo

Wat te zienWat te doenWaar te etenGeschiedenis

Santo Domingo, bedwelmend maar spannend

Santo Domingo is meer dan één stad… met voor elk wat wils

Ontdek meer

Virtuele tour

Neem contact op met onze Cours Counsellors

Heb je vragen over je cursus of heb je advies nodig wanneer je je inschrijft? Wij helpen je graag om een onvergetelijke ervaring te gaan beleven.

Contact
CONTACTO
BOEK NU
Chat met ons

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.