Spaans leren in Sevilla
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaans leren in Sevilla, Spanje

Sevilla is exotische en zwoel. De stad is rijk aan geschiedenis en bruisende cultuur: laat je door al je zintuigen leiden! Van de unieke Islamitische en Mudéjar architectuur, patio’s met prachtig gekleurde tegelmozaïeken, de rustieke Joodse buurt, het rustgevende geluid van paardenhoeven op de klinkers van de pleinen, tot aan het indrukwekkende gezang van flamencozangers en de heerlijk geur van oranjebloesem in de door bomen omzoomde pittoreske straten. Sevilla is uniek in de wereld. Ontdek Sevilla zelf en laat je verleiden door haar charme, levendige kleuren en onweerstaanbare charisma.

Zin om Spaans te leren in het folklorische hartje van Spanje? Dan is Sevilla een uitstekende keus.

In Sevilla kan men genieten van een uitgebreide keuken, een levendige tapascultuur, alomtegenwoordige terrasjes, een druk nachtleven, de meest originele flamencovoorstellingen van Spanje, geweldige festivals, zoals de Feria de Sevilla en nog veel en veel meer. Kom Spaans leren in Sevilla en ontdek dit allemaal zelf!

Degenen die meer over Sevilla te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Sevilla bekijken en ontdekken wat deze Andalusische parel te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.