Reisgids van Sevilla
Populaire bestemmingen in Spanje

Reisgids van Sevilla

Kom naar het centrum van folkloristisch Spanje om te genieten van de geur van sinaasappelbomen, het geklik van flamencoschoenen, de traditioneel gekostumeerde vrouwen en de hitte van de Andalusische zon!


Hoewel Sevilla de op drie na grootste stad van Spanje is en de hoofdstad van Andalusië, vindt men er de gezelligheid en vriendelijkheid van een klein stadje. Het is een understatement om te zeggen dat Sevilla een rijke geschiedenis heeft; de stad heeft namelijk een roemrijk verleden als onderdeel van het Romeinse keizerrijk, de weelderige moslimcultuur en de herovering van Spanje door Fernando en Isabel. Na de terugname van Sevilla werd begonnen met de bouw van een van de grootste en meest indrukwekkende kathedralen ter wereld.

Bezoek de Torre de Oro, waar schatten uit de Nieuwe Wereld bewaard werden. Verken Barrio Santa Cruz, het oude joodse stadsgedeelte, waar de straten bedekt zijn met kinderkopjes en de gebouwen witgewassen lijken, of ontdek het schitterende paleis Alcázar, dat in een moslimse stijl gebouwd werd. Dankzij de diepgewortelde tradities, zoals de beroemde optochten tijdens de Goede Week en de Feria de Abril, is dit een uitstekende stad om de cultuur van Spanje en Andalusië te leren kennen. Sevilla is tevens een moderne stad, die zich op de toekomst richt en voor personen van alle leeftijden en achtergronden wel wat te bieden heeft.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.