Reizen naar Salamanca
Populaire bestemmingen in Spanje

Bezoek Salamanca, Spanje

Er is goed nieuws voor onze studenten. Het dialect dat hier wordt gesproken wordt beschouwd als het Algemeen Beschaafd Spaans, de puurste vorm van de taal! Het ligt op twee uur van Madrid en op bijna drie uur van Toledo (nog een plaats die op de Werelderfgoedlijst UNESCO staat). Vanuit Salamanca kun je gemakkelijk allerlei bezienswaardigheden in de omgeving verkennen, zoals prachtige dorpjes, bergen en meren. Het is ook de perfecte bestemming voor wie wil leren in een dynamische en jonge omgeving. Salamanca is een van de best bewaarde steden in Spanje, waar leren diep geworteld is in de geschiedenis.

In Salamanca, dat bekend staat als de "Gouden Stad" van Spanje, kan men de op vier na oudste universiteit ter wereld vinden en een grote hoeveelheid schitterende, historische gebouwen. Aangezien de inwoners van de stad voornamelijk studenten zijn, is het niet verbazingwekkend dat Salamanca bekend staat om een levendig nachtleven en vele bars en discotheken te hebben. Salamanca is daardoor een uitstekende plek om het Spaanse studentenleven en Spaanse leeftijdsgenoten te leren kennen.

Degenen die meer over Salamanca te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Salamanca bekijken en ontdekken wat deze glimmende "gouden stad" in Spanje te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.