Cursus Spaans in Salamanca
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursussen in Salamanca

We willen dat je de beste ervaring van je leven hebt en daarom hebben we een breed cursusaanbod. Onze docenten zijn enthousiast, innovatief en vastbesloten om het leren gedurende je hele verblijf leuk en uitdagend te maken. We hebben standaard cursussen Intensief Spaans, maar als je iets anders zoekt, een op maat gemaakte cursus, dan kan dat ook!

Cursussen Intensief Spaans

Je hebt misschien al eens gehoord dat het beste en duidelijkste Spaans in Salamanca wordt gesproken. En dat is slechts één reden waarom Salamanca een ideale bestemming is voor onze studenten. We hebben de beste intensieve cursussen om je vanaf dag één te laten communiceren. Kies voor onze cursus Intensief Spaans met 20 uur les per week, of voor Intensief Plus, met 25 uur Spaanse les, waaronder vijf conversatielessen.

Specialisatiecursussen Spaans

Onze cursussen zijn net zo speciaal als Salamanca zelf, en dat zegt heel veel! Organiseer een op maat gemaakte groepsreis voor je studenten, geef je cv een boost met een stage in Spanje of ervaar de wereldberoemde Spaanse fiestas!

Examenvoorbereiding

Waar anders dan in Salamanca om de best mogelijke resultaten op je officiële examens te behalen? We hebben voorbereidingscursussen voor de DELE- en SIELE-examens en voor het examen Business Spaans van de Kamer van Koophandel. Welke je ook kiest, onze deskundige docenten en speciaal ontwikkelde cursussen zullen je helpen om de best mogelijke resultaten te behalen.

Cursussen voor Kinderen

In Salamanca hebben we twee programma’s die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld: een Jeugdprogramma die het hele jaar beschikbaar is, en zomerkampen. Op de zomerkampen beleven de kinderen een onvergetelijke zomer vol activiteiten, workshops, nieuwe vrienden van over de hele wereld en sport.

In Salamanca zijn de volgende Spaanse cursussen beschikbaar. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende cursussen:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.