Spaans leren in Marbella
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaans leren in Marbella, Spanje

Witte straten vol met bloemen, prachtige patio’s en mooie smeedijzeren hekken waarachter zich geheime schatten bevinden die ontdekt moeten worden. Als je door Marbella loopt zie de vele gezichten van Spanje. Het laat je het Spanje zien dat zich aan de kusten van de Middellandse Zee baadt, het Spanje dat je betovert met zijn traditionele schoonheid, het land waarin de eeuwenlange geschiedenis overal te zien en te voelen is. We dagen je uit om Spaans te leren en verder te gaan dan wat je op foto’s en in tijdschriften hebt gezien. Ontdek een stad die je in elk opzicht verliefd laat worden op het Spaans.

Marbella, het onbetwiste hoogtepunt van de Costa del Sol, is een heerlijke mediterrane vakantiestad met enkele van de beste stranden in Europa. Marbella zorgt voor een rustige, maar bemoedigende omgeving om Spaans in te leren dankzij de mooie parken en tuinen, de eersteklas golfbanen en de pittoreske oude wijk "Casco Antiguo".

Degenen die meer over Marbella te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Marbella bekijken en ontdekken wat deze verfijnde kuststad te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.