Cursus Spaans in Marbella
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursussen in Marbella

Marbella is een ideale stad voor studenten, het is rustig en tegelijkertijd dynamisch. Het typische karakter van een dorp en de opwinding van een grote stad waar altijd iets is te doen komen in Malaga samen. De beste manier om alles te oefenen wat je tijdens de cursus hebt geleerd is tijdens een wandeling met vrienden of op een terrasje in de zon. Ervaar Marbella met ons en met de cursus die het beste bij je past!

Cursussen Intensief Spaans

Onze cursussen Intensief Spaans zijn anders. Ze zijn leuk en gericht op echte ervaring en beleving! Studenten kunnen kiezen voor een cursus Intensief Spaans, met 20 lessen week, of Intensief Spaans Plus. Deze cursus bestaat ook uit 20 uur Spaanse les, maar met daarnaast ook nog vijf conversatielessen per week (dat is in totaal 25 lessen per week!) Je kunt ook nog specialisatielessen en excursies en activiteiten aan je cursus toevoegen!

Specialisatiecursussen Spaans

In het buitenland wonen is altijd bijzonder. Daarom zijn onze cursusen erop gericht om aan jouw verwachtingen te voldoen en helpen je het maximale uit je verblijf te halen. Loop stage in Spanje, neem privélessen of maak van je Gap Year een onvergetelijke ervaring die je leven zal veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Examenvoorbereiding

Als je je wilt voorbereiden op de officiële DELE en SIELE examens, hoef je je alleen maar in te schrijven voor een van Enforex Marbella's voorbereidingscursussen! Onze deskundige docenten zullen je helpen om de beste resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd.

Cursussen voor Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn om verschillende gek op Marbella We hebben op drie verschillende zomerkampen speciale cursussen ontwikkeld voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Ze genieten van een onvergetelijke tijd, leren een nieuwe taal, maken vrienden van over de hele wereld en hebben de zomer van hun leven!

In Marbella zijn de volgende Spaanse cursussen beschikbaar. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende cursussen:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.