Reizen naar Granada
Populaire bestemmingen in Spanje

Bezoek Granada, Spanje

Wij zijn verliefd op Granada. Het is een stad met zeer veel energie en heeft prachtige Moorse kastelen, kathedralen, bijzondere rotswoningen en verborgen geplaveide straatjes aan de voet van de besneeuwde toppen van de Sierra Navada. Francisco de Icaza, een Mexicaanse dichter, heeft ons gevoel voor deze stad treffend verwoord: Geef hem een aalmoes, vrouw, want niets is erger misschien, dan in Granada te leven, en niet te kunnen zien.

Granada, dat wereldwijd bekend is geworden dankzij de luxueuze paleizen van La Alhambra, is een fascinerende stad, waar het wemelt van geschiedenis en buitengewone pracht. Granada is een unieke stad dankzij de invloeden uit Europa, de Moorse architectuur, de zigeunerwijk "Albaicín", de oosterse invloeden, de kathedraal in renaissancestijl, de traditionele Andalusische keuken en de alomtegenwoordige tapascultuur.

Degenen die meer over Granada te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Granada bekijken en ontdekken wat dit "Moorse juweel" in Spanje te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.