Spaans leren in Barcelona
Populaire bestemmingen in Spanje

Spaans leren in Barcelona, Spanje

Ze laat je ontelbare culturen zien, introduceert de Catalaanse keuken aan je en neemt je moeiteloos mee langs kunst en architectuur (het is overal!). In Barcelona leer je Spaans door Gaudi te ontdekken. Je wordt onderdeel van een stad die nooit slaapt en beleeft het Spaans met nieuwe vrienden van uit de hele wereld. Terwijl je alles wat Spaans is in je opneemt zal Barcelona je blijven verbazen.

Barcelona is de beste bestemming voor studenten die in een van de meest opwindende en schitterende steden ter wereld willen studeren. Barcelona ligt tussen de stranden van de Middellandse zee en het gebergte Montjuïc en is een moderne en multiculturele ontmoetingsplek met kunstvoorwerpen van Antoni Gaudí uit de Art Nouveau en middeleeuwse architectuur in de Gotische wijk. Kom studeren in deze geweldige Europese metropool.

Degenen die meer over Barcelona te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Barcelona bekijken en ontdekken wat deze indrukwekkende stad te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.