Spaans taalonderwijs in Spanje en Latijns-Amerika sinds 1989

Prijzen & Brochures

Studeer Spaans in Santiago

Vaderland van kunst en muziek

VOLGENDE STOP - SANTIAGO

Tussen het imposante Sierra Maestra gebergte en de warme Caribische zee, vind je Santiago de Cuba; het land van de koffie en de Son. Deze stad is exotisch, vriendelijk, historisch en zelfs artistiek. Je kunt je geen voorstelling maken van alle kunst in iedere straat. Je vindt er prachtige koloniale huizen, een kathedraal en een verscheidenheid aan kunst die elk huis bezit. Legendarische muzikanten als Compay Segundo en Eliades Ochoa, meesters van Cubaanse ritmes zijn hier geboren. Je hoeft niet verbaasd te zijn dat Santiago op de Werelderfgoed lijst staat dankzij deze en vele andere redenen.

Lees meer

Intensief en Superintensief

De meest gevraagde en meest populaire cursussen op onze scholen. Onze Intensieve cursussen zijn zeer flexibel en veelzijdig en bieden verschillende mogelijkheden wat betreft tijdsduur en intensiteit. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die zich onder willen dompelen in de taal. De Intensieve en Superintensieve cursus kan dan ook full-time gevolgd worden en gecombineerd worden met culturele- en privélessen.

Vanaf 145€

Maak kennis met onze school

Onze Spaanse school in Santiago de Cuba is een alternatieve instelling: we hebben niet één centraal gebouw. In plaats daarvan worden de lessen in een cultureel centrum gehouden, bij een leraar thuis of in het huis van een gastgezin. Dit garandeert je dat je in kleine groepjes studeert in een comfortabele en persoonlijke omgeving.

  • Todas y cada una de las casas y clases de español están situadas en el barrio de Reparto Sueño, un lugar acogedor y muy seguro
Lees meer

Foto´s van de school

ZIJ VERTELDEN ONS OVER HUN ERVARING...

Onze huisvesting

Bij Enforex hebben we verschillende huisvesting opties, zodat je je comfortabel voelt en het gevoel hebt dat je thuis bent.

Gastgezinnen
Leef bij een echte authentieke familie cubaanse Ontdek meer

Activiteiten

  • Een stadstoer met gids (Havana, Santiago de Cuba of Trinidad)
  • Zwembad
  • Strand uitstapjes

Excursies

  • De steden Trinidad, Havana, Santiago de Cuba, Varadero, Viñales, Pinar del Río...
  • Paardrijden
  • Snorkelen
Lees meer

Ontdek Santiago

Wat te zienWat te doenWaar te etenGeschiedenis

Santiago de Cuba, het land van de kunsten

De plaats waar Son haar oorsprong vindt, wacht op je

Ontdek meer

Virtuele tour

Neem contact op met onze Cours Counsellors

Heb je vragen over je cursus of heb je advies nodig wanneer je je inschrijft? Wij helpen je graag om een onvergetelijke ervaring te gaan beleven.

Contact
CONTACTO
BOEK NU
Chat met ons

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.