Reizen naar Malaga
Populaire bestemmingen in Spanje

Bezoek Malaga, Spanje

Als hoofdstad van de provincie Malaga, waar zich ook andere belangrijke bestemmingen van de Costa del Sol bevinden, weet je zeker dat er altijd wat te beleven valt. Zo vind je er de meest indrukwekkende flamenco die je ooit hebt gezien. Je kunt er een kop gazpacho eten die zo veel smaak heeft dat het haast niet te geloven is dat er zo weinig ingrediënten in zitten. Verder zijn er overal in de stad musea waar je bijzondere Spaanse kunst kunt ontdekken. Maar je kunt ook vieze handen krijgen tijdens een prachtige fietstocht door de omliggende heuvels... Als je naar Malaga reist, zul je je nooit vervelen!

Malaga ligt aan de zuidkust van Spanje en is de op één na grootste, mediterrane havenstad. De stad heeft een gemiddelde jaartemperatuur van 23ºC. Malaga is een kleine stad met ongeveer 600.000 inwoners, waardoor studenten in een vriendelijke en gezellige omgeving kunnen leren.

Degenen die meer over Malaga te weten willen komen, kunnen onze handige reisgids van Malaga bekijken en ontdekken wat deze geweldige bestemming aan de zonovergoten Costa del Sol (Kust van de Zon) te bieden heeft aan activiteiten, bezienswaardigheden en meer!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.