Spaans taalonderwijs in Spanje en Latijns-Amerika sinds 1989

Prijzen & Brochures

Studeer Spaans in Sosúa

Waar je altijd welkom bent

VOLGENDE STOP - SOSÚA

Sosúa is een kleine maar welvarende stad in de Dominicaanse Republiek, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het land. Zelfs met de grote hoeveelheid toeristen blijft Sosúa een rustig en intiem vissersdorpje. Wat het geheim is? Turquoise zeeën ideaal om te duiken en te snorkelen, heerlijke lokale gerechten en een zeer geanimeerd nachtleven waarin de elegante jazz prominent aanwezig is. Wil je Spaans leren in een plaats die iedereen wil bezoeken, dan kunnen wij je helpen daar te komen!

Lees meer

Intensief en Superintensief

De meest gevraagde en meest populaire cursussen op onze scholen. Onze Intensieve cursussen zijn zeer flexibel en veelzijdig en bieden verschillende mogelijkheden wat betreft tijdsduur en intensiteit. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die zich onder willen dompelen in de taal. De Intensieve en Superintensieve cursus kan dan ook full-time gevolgd worden en gecombineerd worden met culturele- en privélessen.

Vanaf 145€

Onze cursussen in Sosúa

Maak kennis met onze school

Onze Spaanse school ligt in het oosten van de stad, in ¨El Batey¨. Vanaf hier is het maar een kleine wandeling naar het stadscentrum en naar Sosua´s belangrijkste strand. Onze omgeving staat vol met tropische bomen die veel natuurlijke schaduwen verzorgen op de 4 terrassen, waar de buitenlessen worden gehouden.

  • Klaslokalen binnen alsmede 4 terras/buiten lokalen
  • Tuinen
  • Keuken
  • Computers met gratis internet toegang alsmede wi-fi.
Lees meer

Foto´s van de school

ZIJ VERTELDEN ONS OVER HUN ERVARING...

Onze huisvesting

Bij Enforex hebben we verschillende huisvesting opties, zodat je je comfortabel voelt en het gevoel hebt dat je thuis bent.

Appartement/Studio
Accommodatie zeer dicht bij de school Ontdek meer

Activiteiten

  • Stadstoer Santo Domingo
  • Film in de Cinemateca Nacional
  • Dansen op life muziek (Son en Merengue) in de bar van het Las Palmas hotel ¨Santo Domingo¨, een vijf sterren hotel (gratis entree)

Excursies

  • Ontdek restaurants en bars in de Zona Colonial (oude koloniale wijk)
  • Educatieve stadstoer onder begeleiding (musea, historische gebouwen, etc.) met studenten uit het centrum
  • Excursie of een dag aan het strand. Wij helpen je graag met het vinden van de beste plekken om te gaan scuba duiken, te gaan rivier raften, fietsen, scooters te huren, te gaan paardrijden, tennis of golf te spelen, hiken.
Lees meer

Ontdek Sosúa

Wat te zienWat te doenWaar te etenGeschiedenis

Sosúa, intiem onderscheidend

De plaats waar iedereen het over heeft, ga je mee?

Ontdek meer

Virtuele tour

Neem contact op met onze Cours Counsellors

Heb je vragen over je cursus of heb je advies nodig wanneer je je inschrijft? Wij helpen je graag om een onvergetelijke ervaring te gaan beleven.

Contact
CONTACTO
BOEK NU
Chat met ons

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden. Als u verder gaat gaan we ervan uit dat u dit accepteert. Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid.