Въпроси - Безопастност и Застраховки в Лагера
Enforex

Безопастност, Застраховка и Медицински грижи - Въпроси

Ще бъде ли детето ми наблюдавано от възпитатели?

Да. Децата и тийнейджърите ще бъдат наблюдавани през цялото време от възпитателите и преподавателите в летните лагери. Единственото изключения са младежките програми в Гранада и Севиля, тъй като курсистите в тези програми имат малко по-самостоятелен характер.

В добавка тийнейджърите могат да имат родителско разрешение да излизат извън лагерите без да са наблюдавани. Научете повече тук: разрешение за излизане извън лагера

Начало

Ако е необходимо ще има ли медицинска помощ в лагера?

Да. За да подсигурим медицинска помощ на курсистите ни, в лагера ще има 24-часово медицинско присъствие.

Начало

Трябва ли да закупя международна застраховка за детето ми?

Всички участници в нашите летни лагери ще имат стандартна застрахователна полица. Може да видите полицата тук : Застрахователна полица . Ако искате по-голямо покритие на застраховката Ви ние препоръчваме да я закупетите в собствената си държава.

Ние също предлагаме застраховки срещу инциденти и гражданска отговорност. Те покриват минимални инциденти, които могат да се случат в нашите лагери. Ние няма да бъдем отговорни за загуба или кражба на персонални принадлежности на наши курсисти. Ако се тревожите за това ви препоръчваме да закупите собствена застраховка, покриваща тези обстоятелства.

Начало

Детето ми взима лекарства. Трябва ли да упомена предварително това?

Ако вашето дете си донесе медикаментите в лагера моля изпратете ни ги, заедно с инструкции за използването им. Моля забележете, че в програмата на лагерите не са включени цените за покупка на лекарства.

Също Ви съветваме да вземете предписанията от личния Ви доктор, за това какви са вашите специални медицински нужди.

Начало

Има ли телефон, на който мога да се обадя при спешни случаи?

Заедно със предоставените в началото на програмите спешните телефони във всеки един лагер ние осигуряваме и друг общ телефон за спешни случаи +34 636 450 998.

Начало


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->