Въпроси - Разни
Enforex

Разни - Въпроси

Ще бъде ли детето ми сред испански курсисти ?

В летните ни лагери в Мадрид, Марбеля, Саламанка и Валенсия ние смесваме 40% курсисти, чиито майчин език не е испански с 60% испански курсисти. Летните лагери и програми за младежи в Барселона, Гранада и Севиля са единствено за курсисти, чиито майчин език не е испански .

Начало

Трябва ли детето ми да си донесе допълнително джобни пари ?

Цената на програмата не включва предоставянето на джобни пари, затова ние препоръчваме всяко дете да си донесе пари, ако желае да закупи подарък или сувенир. Вероятно курсистите с разрешение да излизат извън лагера ще имат по-големи разходи, тъй като те могат да се възползват от своите привилегии и да отидат на кино, музей, да си купят храна и т.н..

За да сте спокойни ние сме подсигурили възможност курсистите да си държат парите в сейф и всеки път, когато желаят да вземат необходимата им сума.

Начало

Защо има три лагера в Марбеля? Каква е разликата? Те близко ли са един до друг?

Ние наистина имаме три летни лагери в Марбеля, но те се различават един от друг и са предназначени за различни възрастови групи. Лагера Марбеля Алеман е предназначен за деца от 5 до 12. Лагера Марбеля Алборан приютява деца от 13г до 18 г. Лагерът Марбеля Алберге е за младежи от 16г до 18г. Лагерите Марбеля Алеман и Марбеля Алборан са разположени извън града съответно на 12 км и 8 км от Марбеля. Лагерът Алберге, който е за по-възрастни младежи, е единственият лагер разположен в центъра на града.

Начало

Каква е разликата между летните лагери и младежките програми?

Главната разлика между летните лагери и младежките програми е, че нашите летни лагери са смесени с курсисти от Испания и от целия свят, докато младежките програми са направени за курсисти, чиито роден език не е испански. В добавка младежките програми са за курсисти между (14г-18г).

Младежките програми в Гранада и Севиля също предлагат по-независим живот, тъй като студентите няма да живеят и учат на един кампус и ще имат повече свободно време да "изследват" градовете сами.

Начало

Какво трябва да приготвя на детето ми за лагера?

Когато приготвяте багажа на детето ви винаги имайте в предвид, че то отива на летен лагер, както и фактът, че времето в Испания е доста топло и слънчево. Вашето дете ще прекара следобедите и уикендите, играейки спорт и разнообразни игри, посещавайки плажа/басейна и като цяло бидейки активно.Ето и кратък списък на някои

 • леко лятно облекло ( тениски, къси панталони и т.н.)
 • подходящи обувки (кецове, сандали и тн.)
 • пижами
 • чорапи & бельо
 • бански
 • хавлии (1 за душ, 1 за плаж/басейн и т.н )
 • чанта за пране с отбеляза на нея името на детето
 • слънчев лосион
 • продукти за персонално ползване (шампоан, сапун, четка за зъби, паста за зъби, и т.н)
 • лекарства, вземани от детето, заедно с инструкции за ползването им
 • пари

Ако искате да отбегнете неприятната ситуация, в която дете ви си е забравило или загубило част от дрехите може да поръчате униформен комплект. Комплектът включва два чифта обувки,1 блуза, 6 тениски, бейзболна шапка.

Начало

Детето ми ще бъде на лагер за няколко седмици. Ще има ли къде да ползва пералня ?

Да. На всеки две седмици ние осигуряваме възможност за пране в пералнята. Тази услуга е включена в цената на летния лагер. Необходимо е просто детето да си донесе чантата с името му написано на нея.

Начало


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->