Въпроси - Забавления в Лагера
Enforex

Забавления на лагера - Въпроси

Какво ще прави детето ми, когато не е в клас?

Класовете съставляват само част от летните лагери и младежките програми. Класовете се провеждат сутрин през седмичните дни, което означава, че децата ще прекарат следобедите, вечерите и уикендите си в игри и забавления, създавайки приятели и практикувайки чужди езици.

Начало

Какви занимания са предвидени за децата в лагера ?

Ние не искаме нашите курсисти да имат дори и секунда скучно прекарано време, затова сме им подготвили разнообразни занимания през целия ден. Организирани са посещения извън лагера, седмични екскурзии, спортни занимания и състезания, игри и т.н.

Начало

Участват ли децата и тийнейджърите в едни и същи занимания?

Заниманията са предназначени и организирани според възрастта на децата, тъй като ние разбираме, че всички те имат различни интереси и способности.

Начало

Забавленията и екскурзиите наблюдават ли се от възпитатели?

Да. Възпитателите ще наблюдават всички мероприятия извън лагерите, а също ще придружават детето ви и неговата група на екскурзиите , организирани извън лагера.

Начало

Каква е разликата между обикновените и избираемите спорни занимания?

Разнообразни спортни занимания са включени в програмата на лагера и следователно за тях не трябва да се заплаща допълнително.

Нашите изборни занимания са за студенти, които искат да се фокусират на допълнителното изучаване на някои предмет или подобряване на уменията си в някои спорт. Тези програми включват няколко допълнителни часа с преподаватели и не са част от обичайната програма на лагера. Ако вашето дете желае да се включи в една от опциите за спорт ние ви предлагаме да резервирате и платите предварително, тъй като местата са ограничени и обикновено не са включени в цената на летните лагери.

Начало

Колко струват екскурзиите и заниманията?

Екскурзиите и зниманията са част от общата програма в лагера, което означава, че те са включени в цената за участие на дете ви.

Имайте предвид обаче, че джобните пари за сувенири, подаръци или за някои специални занимания не са включени и за тях се доплаща допълнително.

Начало


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->