Въпроси - Езикови Часове в Лагера
Enforex

Езикови курсове по време на лагерите - Въпроси

Какви езици може да учи детето ми по време на лагерите?

Участниците в летните лагери изучават испански, английски. Нашите летни лагери и младежки програми в Барселона, Гранада и Севиля за предназначени за курсисти, чиито майчин език не е испанският, което означава, че на тези лагери ще се преподава само испански. В останалите лагери, в които 40% са курсисти, чиито майчин език не е испанският, а другите 60% са испаноговорящи, се предлага испанско и английско обучение. За да научите повече за предлаганите лагери моля вижте тук: Летни езикове курсове

Начало

Детето никога не е учило в езикови курсове. Има ли класове за начинаещи в лагера?

Разбира се. Нашите езикови курсове са разделени на 6 различни нива от абсолютно начинаещи до много напреднали.

Начало

Имат ли преподавателите опит при работа с деца ?

Нашите преподаватели имат университетски степени и сертификати за преподаване(CAP). В добавка те са високо квалифицирани, енергични и с голям опит при преподаването на испански език.на младежи от всички възрасти. В своето преподане те въвеждат разнообразни подходи, техники и дейности, които целят да достигнат до всеки един курсист, така че ученето да се превърне в забава.

Начало

Как ще определите нивото на езиково познание на детето ми?

На първият ден от лагера участниците ще преминат писмен и устен езиков тест, за да се определи тяхното ниво. Резултатите от теста са готови веднага, което означава, че след теста всички студенти ще бъдат групирани според техния предпочитан език, ниво и възраст. Това дава възможност на курсистите да се възползват максимално от опита и знанията, които ще придобият!

Начало

Ще получи ли детето ми учебни материали? Колко ще струват те? Ще може ли да ги запази след курса?

В добавка към всекидневните материали в клас ние осигуряваме още в първия ден учебници и работни тетрадки на нашите курсисти. Учебните материали са разпределени според всяка възрастова група и езиково ниво. Те са включени в цялата цена на програмата и могат да бъдат запазени от детето ви след края на програмата. .

Начало

Колко курсисти са в клас?

За да се осигури индивидуално внимание и оптимално разбиране на материала, класовете се състоят от максимално 14 курсисти в клас.

Начало

Как е разпределена работната програма в класовете?

Курсистите ще имат четири класове дневно (пет в Марбеля) всяка сутрин преди обед от понеделник до петък. Всеки клас продължава 45мин. След като се наобядват младежите прекарват следобедите в занимания като спорт, игри, културни посещения и тн.

Начало


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->