Въпроси - Пристигане и Заминаване в Лагера
Enforex

Пристигане и заминаване - Въпроси

Кога започват лагерите?

Началните дати на лагерите са различни всяка година и за всеки лагер. За началните дати на тазгодишните лагери моля вижте тук: Дати на лагери

Начало

Кога трябва детето ми да пристигне/тръгне от лагера?

Първият ден на детските лагери е винаги неделя и последният е винаги събота. Моля направете плановете за пътуване на децата според тези изисквания.

В добавка, ако искате да се възползвате от нашия автобусен трансфер Вашето дете трябва да пристигне на летището в Мадрид преди 9 сутринта на първия ден от началото на сесията (неделя) и неговия/нейния обратен полет трябва да бъде запазен за късния следобед или вечер на последния ден от програмата (събота).

Начало

Как детето ми ще стигне от летището до съответния лагер?

За ваше удобство ние Ви предоставяме автобусна връзка от Мадрид до всички наши лагери в Испания на първия ден от започването на двуседмичните ни лагери. Ние ще вземем курсистите ни от летището и ще ги закараме до стадион Сантяго Бернабеу, където нашите автобуси ще ги чакат, за да ги закарат до съответните им лагери. За повече информация моля вижте тук: трансфери до лагери

Ако желаете Вие може да уредите частен трансфер от летището. Един от нашите служители (държащ името на вашето дете и логото на лагера) ще посрещне вашето дете и ще го закара до съответния лагер.

Начало

Какво става ако полета на детето ми е забавен/отменен?

В спешен случай моля обадете се на +34 636 450 998.

Начало


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->