FAQ – Diversen
Populaire bestemmingen in Spanje

Diversen - FAQ

Zit mijn kind bij Spaanse studenten in één kamp?

In onze zomerkampen in Madrid, Marbella, Salamanca en Valencia mixen wij 40% internationale studenten met 60% Spaanse studenten.

Top

Moet mijn kind zakgeld meenemen?

Bij de programmaprijs is zakgeld niet meegerekend en wij raden aan dat elk kind wat zakgeld meeneemt om cadeautjes, souvenirs, etc. te kunnen kopen. Studenten met toestemming om het kamp te verlaten zullen automatisch meer uitgeven aangezien zij waarschijnlijk hun voordeel halen uit hun van het kamp af privileges om naar de film te gaan, wat te eten, een museum te bezoeken, etc.

Voor uw eigen rust, wij hebben een kampbank die de studenten mogen gebruiken om hun geld te bewaren. Dit systeem geeft hen de mogelijkheid om het geld veilig op te bergen en leer ze meteen om te sparen.

Top

Waarom zijn er drie verschillende kampen in Marbella? Wat is het verschil? liggen ze vlakbij elkaar?

Ondanks dat we drie zomerkampen hebben in Marbella, is elk kamp erg verschillend van de ander. Het Marbella Elviria kamp verwelkomt studenten van tussen de 5 en 13 jaar, het Marbella Las Chapas kamp verwelkomt studenten van tussen de 13 en 18 en het Marbella Centro kamp verwelkomt studenten van tussen de 16 en 18 jaar. Marbella Elviria en Marbella Las Chapas liggen net buiten de stad, op ongeveer 12 en 8 kilometer van de stad Marbella. Het Centro kamp, gereserveerd voor wat oudere kampeerders, is het enige kamp in het centrum van Marbella.

WTop

Wat is het verschil tussen een zomerkamp en een junior programma?

Het voornaamste verschil tussen onze zomerkampen en onze junior programma´s is dat onze zomerkampen internationale en Spaanse studenten mixed, terwijl het junior programma speciaal voor internationale studenten is. Verder zijn de junior programma´s voor oudere kampeerders (leeftijden 14 - 18)

Top

Wat moet mijn kind meenemen op kamp?

Als u de koffer van uw kind gaat pakken voor het kamp, houd dan in het achterhoofd dat zomers in Spanje heet en zonnig zijn. Tijdens de weekenden en middagen zal uw kind sporten, naar het zwembad gaan, spelletjes spelen en over het algemeen gewoon veel lol hebben en actief zijn.

 • zomerkleding (t-shirts, topjes, korte broeken, etc.)
 • gepaste schoenen (gympen, sandalen, etc.)
 • pyama
 • sokken en ondergoed
 • zwemkleding
 • handdoeken (1 om te douchen, 1 voor het zwembad/strand)
 • waszak met de naam van het kind
 • zonnebrand
 • producten voor persoonlijke verzorging (shampoo, zeep, tandenborstel, etc.)
 • medicatie (als die wordt genomen) met instructies
 • zakgeld

Als u niet wil dat er kleding wordt vergeten, weggegooid of misplaatst, kunt u een kamp uniform pakket voor uw kind aanschaffen. Bij dit pakket zijn 1 trui, 2 korte broeken, 6 t-shirts en een pet inbegrepen.

Top

Mijn kind gaat voor meerdere weken op kamp. Is er iets van een wasservice beschikbaar?

Ja. Elke twee weken bieden wij een wasservice aan, die is inbegrepen in de prijs van uw kind´s zomerprogamma. Het enige wat u hoeft te doen is uw kind een waszak laten meenemen met zijn/haar naam erop. Wij adviseren ook om in de labels van de kleding de naam van de student te zetten om er zeker van te zijn dat niks verloren gaat.

Top

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.