Марбея - забележителности
Enforex

Марбея - забележителности

Стария град и Площада на Портокалите
Историческият център на Марбея, наричан още стария град, е известен с белите си улици, красиви църкви и площади, и постоянно растящия брой бутици и магазини. В неговия центрър, Площадът на Портокалите (Plaza de los Naranjos), се издига кметството и прекрасна малка църква, построени през 16ти век.

Климат
Разположена между планини и море, Марбея има микро-климат с много слънце, малко дъждове, мека зима и топло лято. Не случайно Марбея привлича туристи не само от Испания но и от цял свят.

Възможности за пазаруване
Известна с лукса си, Марбея не случайно предлага бутици на многобрйни дизайнери. Ако портмоне за 500€ не е по джоба Ви, можете да посетите някои от по-малките магазинчета на Марбея или пазарите, където може да намерите всичко на доста по-достъпни цени.

Плажове
Златен пясък, чиста вода, и топло слънце ... какво повече Ви трябва?!?! Плажната ивица на Марбея е около 26км и заедно с заобикалящатата я Сиера Бланка, която спира силните ветрове, създават условия характерни за най-добрите плажове в Испания.

Спорт и развлечения
Марбея е известна с луксозните си фитнес и тенис клубове, както и с първокласните курсове по голф, които предлага. Ако нямате желание да лежите на плажа, винаги може да намерите друго приятно занимание.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->