Какво да правите във Марбея?
Enforex

Какво да правите в Марбея?

Насладете се на слънцето
Марбея не би била Марбея без прекрасните си плажове - дълги плажни ивици, ситен пясък и много слънце, предлагщи отлични условия както за отдих, така и за рарнообразни водни спортове.

Посетете Музея на Бонсай (Museo del Bonsai)
Едно от най-екзотичните изживявания, които предлага Марбея е Музеят на Бонсай. Прдимно познато в Азия, бонсай е изкуството да се отглеждат умалени копия на дървета и храсти. Музеят предлага една от най-богатите колекции на бонсай в Европа и ... безплатен вход.

Поиграйте голф
Със своите 50 различни курса по голф и отлични игрища, разположени само на 45 мин. от града, Марбея е рай за любителите на голфа.

Почуствйте лукса ... от разстояние
Дизайнерски бутици на Гучи и Армани, къщи на известни личности, огромни яхти и изискани ресторанти са само част от лукса, който се свързва с Марбея. Ако наистина искате да видите за какво става дума, трябва да се разходите по така наречената "златна миля", която свързва града с пристанището Банус. Милята е наречена "златна" заради златния пясък по плажа, но и заради изключително луксозните вили, много от които са собственост на световно известни кино звезди и богаташи.

Разходте се по крайбрежната улица
Известната крайбрежна улица на Марбея - "Paseo Marítimo" - е дълга 6км и предлага прекрасна гледка към морето, магазини, палми, заведения и е може би най-добрата възможност да почуствате атмосферата на Марбея.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->