FAQ – Plezier op Kamp
Populaire bestemmingen in Spanje

Having Fun at Camp - FAQ

Wat gaat mijn kind buiten de lessen doen?

De lessen zijn maar één deel van onze zomerkampen ervaringen. De lessen worden ´s ochtends gehouden op doordeweekse dagen, wat betekend dat uw kind zijn middagen, avonden en weekenden gewoon lol kan hebben, nieuwe vrienden kan maken, mee kan doen aan activiteiten en talen kan oefenen.

Top

Wat soort activiteiten worden er georganiseerd binnen de kampen?

Wij willen dat onze deelnemers geen enkel saai moment hebben tijdens hun tijd binnen het kamp, daarom vullen wij onze middagen en weekenden met allerlei soorten dingen om te doen! Wij bieden culturele workshops, excursies, sporten, bordspelletjes, wedstrijden, schattenjacht... de lijst is eindeloos!

Top

Nemen kinderen en tieners deel aan dezelfde activiteiten?

Activiteiten zijn naar leeftijd ontwikkeld en georganiseerd en wij onthouden altijd dat, van nature, jonge kinderen en tieners verschillende interesses en vermogens hebben.

Top

Worden de activiteiten en excursies begeleid?

Ja. Uw kind´s supervisor zal alle on-campus activiteiten begeleiden alsmede de excursies die buiten het kamp gehouden worden.

Top

Wat is het verschil tussen normale sport activiteiten en ¨optionele¨ sporten?

Verschillende sport activiteiten zijn inclusief als deel van het normale kamp programma, deze zijn bij de kampprijs inbegrepen en daardoor beschikbaar voor alle kampeerders.

Ons optionele sport programma is speciaal voor studenten die zich willen richten op het verbeteren en het leren van een bepaalde sport enkele uren per week. Bij deze programma´s worden er enkele uren per week lessen gegeven door een professionele instructeur en maken niet deel uit van het algemene kampprogramma. Als uw kind wil zich wil richten op één van onze optionele sporten, raden wij u aan om deze op tijd te boeken en te betalen aangezien de optionele sporten een bepaald aantal plekken beschikbaar heeft en deze niet zijn inbegrepen bij de zomerkamp prijs.

Top

Hoeveel kosten de activiteiten en excursies?

Activiteiten en excursies maken deel uit van ons algemene kampprogramma en zijn dus inbegrepen in de prijs van het kampprogramma.

Onthoud dat souvenirs, eten buiten het kamp, etc. niet inbegrepen zijn en er soms speciale optionele activiteiten worden georganiseerd waar extra kosten aan vast zitten.

Top

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.