FAQ – Taallessen
Populaire bestemmingen in Spanje

Taallessen op Kamp - FAQ

Welke talen kan mijn kind leren in het kamp?

Zomerkamp deelnemers leren Spaans of Engels. Leer meer over de taallessen op de volgende pagina: Zomer taalcursussen

Top

Mijn kind heeft nooit een taalcursus gevolgd. Zijn er lessen voor beginners in het kamp?

Jazeker! Onze taallessen zijn beschikbaar op 6 verschillende niveaus van beginner tot gevorderd.

Top

Hebben de leraren ervaring met kinderen?

Naast het feit dat de leraren in het bezit zijn van een universiteits diploma en het Certificaat van didactische vaardigheden (CAP), zijn onze zelfgekozen leraren hoog opgeleid, energiek en hebben ervaring in het lesgeven aan kinderen van alle leeftijden. Zij gebruiken verschillende benaderingen, technieken en activiteiten om elke leertype en leeftijdsgroep tegemoet te komen en om te garanderen dat leren leuk kan zijn.

Top

Hoe wordt het niveau van mijn kind bepaald?

Op de eerste kampdag zullen de studenten een geschreven en gesproken test doen om het corresponderende taalniveau vast te stellen. De resultaten van deze tests worden meteen bekend gemaakt wat betekend dat meteen na de test de studenten in groepen van hun niveau, taal en leeftijd verdeeld zullen worden. Dit geeft de studenten de mogelijkheid om het meeste uit de taalervaring te halen!

Top

Worden er tekstboeken of andere studiemateriaal verschaft? Hoeveel kost dat? Kan mijn kind deze daarna houden?

Naast verscheidene hand-outs en hulpmiddelen in de klas, geven we elke student een pakket met academisch materiaal op de eerste lesdag. Deze pakketjes zijn speciaal ontworpen per leeftijdsgroep en verdeeld in verschillende taalniveaus, bestaande uit een tekstboek en werkboek. Het is inbegrepen in de prijs en mag door uw kind meegenomen worden naar huis.

Top

Hoeveel studenten zitten er in de klas?

Om te garanderen dat er genoeg persoonlijke aandacht is en voor het optimale leerproces, hebben wij een maximum van 15 studenten per klas.

Top

Hoe ziet het klassenrooster eruit? What is the class schedule like?

Studenten hebben vier lessen per dag elke ochtend voor lunch van maandag tot vrijdag. Elke les duurt 45 minuten. Als de lessen zijn afgelopen en de lunch is gegeten, zullen de studenten hun middagen doorbrengen met allerlei activiteiten, van sport en spelletjes tot culturele bezoekjes en workshops.

Top

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.