FAQ – Aankomst & Vertrek
Populaire bestemmingen in Spanje

Aankomst & Vertrek - FAQ

Wat zijn de begin data van het kamp?

De begin data van onze kampen verschillen per kamp en per jaar. Voor alle opkomende data voor de verschillende kampen, ga naar de volgende pagina: Kamp Data

Top

Wanneer moet mij kind aankomen / vertrekken van het kamp?

De eerste dag van uw kind´s kamp is altijd een zondag en de laatste dag is altijd een zaterdag. Plan uw kind´s reis daar alstublieft omheen.

Als u gebruik wil maken van onze bustransfer dan moet uw kind op het vliegveld van Madrid aankomen voor 9.00 uur op de eerste dag van de sessie (zondag) en de terugvlucht moet ingeroosterd worden laat in de middag. Als u gebruik wilt maken van onze bus transfer, moet uw .

Top

Hoe gaat mijn kind van en naar het kamp toe?

Voor uw gemak en om uw kind met een gerust hart te laten gaan, bieden wij een busservice aan van Madrid naar al onze kampen in Spanje op de eerste dag van elke twee-weekse kamp sessie. Wij zullen studenten ophalen van het vliegveld en naar de bussen brengen die op hen wachten bij het Santiago Bernabéu voetbalstation. Voor meer details, kijk op: Vervoer kamp

U kunt ook een prive vliegveld pick-up regelen; een van onze medewerkers - met een bord waarop het kamplogo en de naam van uw kind staan - zal op uw kind wachten op het vliegveld en hem of haar naar het kamp brengen.

Top

Wat als de vlucht is vertraagd of gecancelled?

In het geval van een noodgeval, bel +34 636 450 998.

Top

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.