Какво да правите във Тенерифе?
Enforex

Какво да правите в Тенерифе?

Опитайте мохо
Несъмнено най-съществената част от кухнята на Канарските острови са сосовете мохо. Всеки, който може да готви на Тенерифе има за тях собствена рецепта. Ако не може да си представите точно, колко вкусни са тези сосове, трябва да знаете, че има песни посветени на тях. Според това колко са пикантни, може да имат зелен, оранжев или червен цвят. На тях се дължи специфичения местен вкус на много ястия с месо, риба, картофи и т.н.

Насладете се на природата
Тенерифе е наричан "островът на вечната пролет". Из между природните чудеса на този прекрасен остров е вулканът Теиде, който е и най-високият връх на Испания. В националия парк Теиде ще срещнете най-различни растения и животни.

Посетете китовете
Тенерифе е второто най-популярно място в света, където може да видите китове. Не пропускайте тази възможност и се насладете на тяхното шоу. Там може да видите представители на 25 от 78 вида морски бозайници, включително сини китове и делфини.

Посетете останалите острови
Тенерифе е един от островите от групата на Канарските острови. Между седемте острова от архипелага постоянно пътуват фериботи, с които бързо и лесно може да стигнете до Ла Гомера, Гран Канария, Ла Палма, Лансароте, Фуертевентура и Ел Иеро.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->