Какво да правите в Гранада?
Enforex

Какво да правите в Гранада?

Опитайте чай!
Ислямските корени на Гранада се усещат навсякъде и във всичко - дворци, улици, пазари, и, разбира се, в ... чая! Отпуснете се в някой от многобройните "teterías" и се насладите на разнообразието от традиционни арабски видове чай.

Опитайте тапас!
Тапас баровете се едно от най-любимите места за срещи и почивка на испанците. В Гранада тапас се сервират безплатно към напитките. Просто поръчайте, бира, вино или дори само минерална вода и се насладете на различните видове тапас!

Пренощувайте в пещера
Преди векове, в планините около Гранада са издълбани пещери, много от които днес се обитават от барове или хотели, които са съвременно обзаведени и разполагат с всички удобства.

Присъединете се към "la marcha"
Въпреки че градът е сравнително малък по размери, в него се намира един от най-известните университети в Испания и поради тази причина нощем е пълно с млади хора, на път към някой от многобройните заведения.

Посетете гроба на Фернандо и Изабел
В гробницата на катедралата "Capilla Real" (Кралския Параклис), са погребани Фернандо и Изабел, известни като кралете - "освободителите" на града от Арабите, кооито по късно финансират и пътуването на Колумб до Америка.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->