Какво да правим Кордоба
Enforex

Какво да правим в Кордоба

Güemes

Да напазаруваме антики
Кварталът Güemes, особено улица Belgrano, са известни със антиквариатите си, където може да намерите ценни предмети. ако сте наблизо през уйекенда, Güemes е дом на изключително популярен пазар за занаятчийски стоки.

Забавлявайте се с нощния живот на града
Благодарение на влиянието на близо 200,000 хилядите студенти в Кордоба града може да се похвали с оживен нощен живот, който започва в полунощ и продължава до ранни зори. Нощният живот на града е съсредоточен около квартала нова Кордоба и булевард Rondeau .

Назад във времето
Кордоба притежава най-добре запазената колониална архитектура в Аржентина. Центърът на града е изпълнен със сгради и площади от 16-ти, 17-ти и 18-ти век, които са тясно свързани с испанската колониална история на града.

Виж кондорите
кондорите Националният парк Quebrada del Condorito е в близост до града, което дава възможност да организирате чудесен еднодневен поход сред природата. Покриващ над 37,000 хектара, парка може да се похвали със забележителни скални долини. Паркът изпълнява важната роля за андийския кондор и е място, където малките кондорчета могат да се опражняват да летят. От входа на парка се отправете на 9 километров поход до Balcón Norte (северната тераса), от която се открива невероятна гледка към забележителните кръжащи птици.

Колоездене, походи & други дейности
Планините и долините, обкръжаващи Кордоба, предлагат фантастични възможности за планинско колоездене, походи, катерене, конна езда, скачане с парашут и т.н.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->