Кордоба гид
Enforex

Кордоба пътеводител

Córdoba Guide

Кордоба е основана през 1573 и е вторият най-голям град на Аржентина с население от над 1,3 милиона жители. Познат като “колониалната столица”– той е дом на първия университет в Аржентина и на множество църкви от този период. Кордоба е разположен точно в средата на страната, което го прави удобна начална точка за пътуване Той е само на 100km (160 мили) от склоновете на Андите и равнините на памната.

Въпреки че Буенос Айрес изпревари Кордоба като център на изкуството и науката, градът се разрастна значително през последните десетилетия. Развитието на индустрията и търговията доведе до появата на много модерни сгради, търговски центрове, луксозни квартали и оживен нощен живот, които изиграха положителен ефект върху градската инфраструктура и жителите на града. С други думи сега е точното време да научите испански в Кордоба, докато живеете и преживявате промените в града!

Кордоба осигурява идеални условия за живот и изучаване на испански: живописни пейзажи, езера и долини, умерени температури, малко туристи, красиви исторически сгради, престижен университет и оживен социален живот … какво повече може да желаете?


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->