Буенос Айрес гид
Enforex

Буенос Айрес пътеводител

Буенос Айрес

Посетителите на Буенос Айрес са възхитени от изяществото и европейския вид на града. Въпреки огромният си размер и над 12 милиона жители Буенос Айрес остава изненадващо безопасен, чист и беспорно е най-елегантната и оживена столица на Латинска Америка.

Буенос Айрес представлява същината на Аржентинската култура, което не е изненадващо, когато в града и околностите му живеят около 40% от населението на страната. В същото време космополитната природа на Буенос Айрес присъства постоянно чрез хората от различни националности, модерната архитектура, местните и международните ресторанти, търговските центрове и т.н. Ако вникнете в обичайния забързан живот на града ще забележете, че традициите са запазени на всеки ъгъл. Духът на тангото, който прониква в градските паркове, площади, показва страстната страна на уникал- ното аржентинско общество.

Изтънчен, модерен, и въпреки това, традиционен и очарователен Буенос Айрес грабва сърцата на посетителите си изведнъж. Така че какво чакаш? Направи плановете си да посетиш Буенос Айрес и да откриеш всичко, което може да ти предложи аржентинската столица.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->