Мендоса гид
Enforex

Мендоса пътеводител

Мендоса

Разположен в подножието на забележителната планина Анди, Мендоса и предградията му могат да се похвалят с множество възможности за прекарване на свободното ви време. С население от над 120,000 жители, Мендоса притежава тиха и мирна атмосфера, която малко градове успяват да постигнат. Дори в градския център, който е изпълнен с търговски дейности типични за всеки град, може да починете сред тихите площади, спокойни улични кафенета, които поддържат и усилват приятната атмосфера в Мендоса.

Извън границите на града, любителите на природата и приключенията ще намерят всичко, за което са мечтали. Районът е известен със страхотните природни пейзажи, високите и страховити планини, обширните равнини, реки, езера, еко пътеки, винарни и лозови масиви.

Както може да си представите усповията в Мендоса предоставят безкрайни възможности да бъдете въвлечен в дейности като рафтинг, колоездене, преходи, водни ски, ветроходство, каякинг. В добавка да не забравяме, че зимата настъпва и градът е в непосредствена близост до ски курортите на Аржентина.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->