Какво да правим Барилоче
Enforex

Неща да правим в Барилоче

Да се забавляваме в планината
slopes Веднага щом падне първият сняг Барилоче се превръща в средище на ските. Градът е на по-малко от 20 километра от Cerro Catedral, най-големият ски курорт на южна Америка, разполагащ със съвременни съоръжения за всички нива за ски и сноуборд. Курортът Cerro Otto също е разположен в близост и е специализиран в скибягането.

Да починем на плажа
Летата в Барилоче са топли и слънчеви и очарователните езера на Патагония са чудесно място за почивка . Най-известните места за отмора са Playa Bonita, Playa del Centenario, Playa Bahía Serena, Playa del Lago Gutiérrez

Походи и скално катерене
Непокътнатата природа на аржентинска Патагония прави мястото, подходящо за различни видове активни екскурзии, вариращи от походи, преходи, скално катерене, гледане на птици и тн. Ако нямате опит и смятате екскурзията с гид за по-подходяща, то в Барилоче ще намерите много фирми, занимаващи се именно с това.

Риболов
Обширните езера и бързотечащите реки на националния парк Nahuel Huapi са неповторимо място за риболовни екскурзии. Пъстървата и сьомгата са изобилни и ако търсите перфектната смесица на природа и покой, то тогава сте намерили правилното място.

Каякинг, кану & рафтинг
Каякинг, кану Заедно с риболова реките и езерата са прекрасни места, където може да пректикувате водни спортове като кану, рафтинг и каякинг. Дали търсите адреналина в екстремни преживявания като рафтинг в бурни води или просто искате да релаксирате и да се любувате на гледките, докато гребете спокойно около езерото в каяк. Барилоче предлага всичко, за да отговори на всеки един вкус и предпочитание.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->