Барилоче атракции
Enforex

Барилоче атракции

Национален Парк Nahuel Huapi
Nahuel Huapi National Park Вярвате или не Барилоче е разположен в границите на големия национален парк, който всъщност е и най-стария в Аржентина. Паркът е известен със спокойните езера, бързите и мощни реки, богатия животински свят, горите, невероятните гледки и чудесните възможности за дейности на открито - походи, каране на ски, каякинг, наблюдение на птици и т.н.

Шоколад
Домашно приготвеният и смесен с много продукти шоколад от Барилоче е известен по света. Градът е изпълнен с магазинчета за шоколад със съблазнителни десерти, на които няма да може да отстойте!

Катедралата Nuestra Señora del Nahuel Huapi Катедралата нашата лейди Nahuel Huapi
Красивата неокласическа катедрала на Барилоче.

Centro cívico

Centro cívicoГрадски център
Очарователният център на Барилоче с каменните и дървени постройки и живописната арка са най-известните символи на града. Център, наподобяващ швейцарски курорт, е построен във формата на подкова с гледка към езерото Nahuel Huapi.

Circuíto chico Малката обиколка
Малката обиколка е популярен 65 километров сценичен път, който през по- голямата част от времето преминава покрай езерото Nahuel Huapi. Маршрутът е изпълнен с невероятни гледки, зашеметяващи пейзажи, множество наблюдателни точки, с улеснен достъп за коли, автобуси, колела и т.н.

Cerro CatedralПланината Катедрал
Cerro Catedral, разположен на 20 км от Барилоче, е най-големият ски курорт на южното полукълбо, и без съмнение, е център на зимните спортове в цяла Аржентина .


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->