Wat te doen in Bariloche
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Bariloche

Bestijg de hellingen
Bestijg Zo snel als de sneeuwvlokken beginnen te vallen, veranderd Barliloche in een Ski stad. De stad ligt minder dan 20 kilometer van Cerro Catedral af, het grootste ski resort in Zuid-Amerika, en heeft geweldige installaties voor skieërs en snowboarders van alle niveaus. Cerro Otto, ook vlakbij Bariloche, is een favoriet voor cross-country skieën.

Ga naar het strand
De zomers in Bariloche zijn warm en zonnig, en de fascinerende meren van Patagonia zorgen ervoor dat het een ontspannende strandbestemming is met een geweldig mooie omgeving. De populairste stranden zijn o.a.:Playa Bonita, Playa del Centenario, Playa Bahía Serena, Playa del Lago Gutiérrez.

Wandel en Klim
De ongerepte natuur van Patagonia zorgen voor allerlei mogelijkheden tot extreem actieve excursies, van wandelen tot klimmen, vogels kijken en bergbeklimmen. Als je geen ervaring hebt, denk er dan over om een begeleide excursie te doen; er zijn vele goede excursiebedrijven in Bariloche.

Ga vissen
De uitgestrekte meren en de snel stromende rivieren van het Nationale Park Nahuel Huapi zijn onverslaanbare plekken voor een visexcursie, of je nou zelf gaat of met een gids. Verschillende soorten forellen en zalm zijn er in overvloed en als je op zoek bent naar de perfecte mix van natuur en rust dan ben je hier op de juiste plek.

raften

Kayakken, kanoëen & raften
Naast vissen, zijn de rivieren en meren ook een perfecte plek voor watersporten zoals kanoëen, raften en kayakken. Of je nou op zoek bent naar een adrenaline kick door te gaan wildwaterraften of liever ontspant en geniet van het uitzicht terwijl je over een meer heen paddelt in een kayak, er is iets te doen voor elk soort schipper.

Meer Reisgidsen Argentinië
  • Reisgids Buenos Aires
  • Reisgids Córdoba
  • Reisgids Mendoza

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.