Какво да правите в Барселона?
Enforex

Какво да правите в Барселона?

Насладете се на местната кухня!
Барселона е кулинарната столица на Испания и като такава предлага многобройни традиционни и чуждестранни ресторанти. Един от местните готвачи бе награден за най-добър готвач в новаторските и декоративни кулинарни техники. Тази награда е още един аспект, потвърждаващ авангардната репутацията на Барселона.

Идете на плаж
Във вечната надпревара с Мадрид за най-хубав град в Испания, плажовете определено дават в летните месеци голямо предимство на Барселона. Разположена на Средиземноморския бряг на Испания, Барселона може да се похвали с 6 слънчеви и чисти плажа. Плая де Сан Себастиа и Плая де Барселона се намират на няколко минути от оживения център на града.

Прекарайте нощта навън
Нощна Барселона предлага многобройни интересни развлечения за всеки вкус - коктейл барове, ирландски пубове и шумни дискотеки и т.н.

Пазарувайте
Освен, авангардна кухня и модернистична архитектура, Барселона предлага и прекрасни възможности за пазаруване. Може да намерите магазини и бутици на различни испански и чъждестранни дизаинери и марки.

Станете футбовлен фен
Дом на един от най-добрите футболни отбори в света - ФК Барселона или Барса - градът предлага незабравими преживявания през футболния сезон за феновете. Дали в някой от многобройните барове, където се излъчват мачовете, или сред хилядите фенове на Камп Ноу - стадиона на ФК Барселона - изживяването е незабравимо.

Посетете зоологическата градина
Намираща се в луксозния Сиутадела Парк, зоологическата градина на Барселона е разположена в центъра на града, което я прави много лесно и бързо достъпна. В нея може да видите различни животни от цял свят.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->