Буенос Айрес атракции
Enforex

Буенос Айрес атракции

Архитектура
Архитектурата на Буенос Айрес е наистина уникална и все пак с черти, които ще ви накарат да се почувствате все едно се разхождате сред улиците на Париж, Мадрид или Барселона .

San Telmo
San Telmo е артистичната бухемска част на Буенос Айрес, където ще откриете уникални ресторанти, архитектура в испански стил, антиквариати, локали за танго и мн. др.

Plaza de Mayo

Plaza de Mayo
Този площад граничи с емблематичната правителствената сграда Casa Rosada и катедралата, които в продължение на много години, са били в центъра на вниманието на Буенос Айрес.

Cementerio de la RecoletaГробището Recoleta
Това гробище разказка историята на Аржентина. То е с площ 13-акра с невероятни склуптори, и е последно място на отдих на много аржентински президенти, военни герои, диктатори, легенди, богати и известни хора .

Museo Nacional de Bellas ArtesНационалният музей за изящно изкуство
Наред с творбите на аржентински художници в националния музей на изящното изкуство може да видите творби на такива имена като Реноар, Рембрант, Ван Гог и Моне.

Teatro ColónТеатър Colón
Colón Красивият театър на Буенос Айрес Colon е един от символите на града, както и една от най-известните опери в света. Впечатляващата постройка с изобилна декорация е дом на балет, опера и представления на класическа музика. Дори и да не видите някои от събития на живо, отидете на тур с екскурзовод в сградата няма да бъдете разочаровани със сигурност.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->