Attracties Buenos Aires
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Buenos Aires

Architectuur
Buenos Aires' architectuur is echt uniek, maar wel met karakteristieken die je doen geloven dat je rondloopt in Parijs, Madrid of Barcelona.

San Telmo
San Telmo is het artistiek boheemse gedeelte van Buenos Aires, waar je unieke restaurants, Spaanse-stijl architectuur, antiek winkels, tango dansers en nog veel meer vindt.

Plaza de Mayo

Plaza de Mayo
Deze publieke ruimte, grenzend aan het emblematische regerings gebouw Casa Rosada en de kathedraal, is lang het middelpunt van Buenos Aires geweest.

Cementerio de la RecoletaDe Recoleta begraafplaats
Deze begraafplaats is net een wie-is-wie van de Argentijnse geschiedenis. Deze meer dan 5 hectare grote begraafplaats, met geweldige sculpturen, is de laatste rustplek van meerdere presidenten, oorlogshelden, dictators, legendes, rijke en beroemde mensen, etc.

Museo Nacional de Bellas ArtesNationaal Museum van Schone Kunst
Naast het werk van vele nationale kustenaren kan je in het Museo Nacional de Bellas Artes in Buenos Aires´ het werk van namen als Renoir, Rembrands, Van Gogh, Gauguin en Monet vinden.

Teatro Colón Columbus theater
Teatro Colón Buenos Aires' schitterende Columbus Theater is een van de symbolen van de stad en ook een van de beste opera gebouwen ter wereld. Een reputatie die ze al 100 jaar hoog houden. In dit indrukwekkende bouwwerk met zijn weelderig ingerichte interieur worden ballet opvoeringen, opera en klassieke muziek optredens gehouden. Zelfs als je geen show gaat kijken, denk er dan over om een begeleide toer door het theater te doen - het zal je niet teleurstellen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.