Attracties Bariloche
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Bariloche

Nahuel Huapi

Nationale Park Nahuel Huapi
Geloof het of niet, Bariloche ligt middenin een gigantisch nationaal park en tegelijkertijd Argentinië´s oudste park. Het park is beroemd vanwege zijn serene meren, snel-stromende rivieren, vele diersoorten, bossen, prachtige landschappen en geweldige mogelijkheden voor buitensporten als hiken, skieen, kayaken, etc.

Chocola
Bariloche's chocola, zelfgemaakt en geïntegreerd in lokale productenhandel, is wereldwijd beroemd. De stad zit vol met chocolade winkels met vitrines waarbij je gaat watertanden.. je gaat er moeite mee hebben om nee te zeggen!

Kathedraal Nuestra Señora del Nahuel Huapi Onze lieve vrouw van Nahuel Huapi Kathedraal
Bariloche's prachtige Neo-Gothische stenen kathedraal.

Stadscentrum

Centro cívicostadscentrum
Bariloche's betoverende stadscentrum, met de stenen en houten gebouwen en pitoreske bogen, is het meest typische gedeelte van de stad. Het centrum in Zwitserse stijl is gebouwd in de vorm van een hoefijzer rond een plein dat uitzicht biedt over het Nahuel Huapi meer.

Circuíto chico kleine circuit
Het Circuíto chico is een populaire 65-kilometer lange route die voor het grootste gedeelte om het Nahuel Huapi meer heen loopt. Geweldige uitzichten, indrukwekkende landschappen, verschillende uitzichtpunten, toegang tot looppaden, etc. Geweldig voor ritjes met de auto, bus of fiets.

Cerro CatedralBerg Kathedraal
Cerro Catedral, Ligt minder dan 20 kilomter buiten Bariloche. Het is het grootste ski resort op het zuider halfrond en is zonder twijfel de plek om te zijn voor winter activiteiten binnen de stad.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.