Leuke activiteiten in Marbella
Populaire bestemmingen in Spanje

Leuke activiteiten in Marbella

Spelen in het zonnetje & surfen
Marbella zou Marbella niet zijn zonder het strand! Pak daarom een handdoek, wat zonnebrandcrème en zoek een plekje op het zand in een van de gouden stranden. Bak lekker in het zonnetje, neem een duik in het water of neem deel aan een van de vele watersporten en andere activiteiten, die er gaande zijn.

Geniet van een stukje Azië
Het Museo del Bonsai is een van de eigenaardigheden van Marbella en zeker een bezoekje waard... bovendien is het gratis! Het museum heeft een van de grootste verzamelingen in Europa van deze tot op de milimeter nauwkeurig gesnoeide boompjes. Om het typisch Aziatische gevoel te creëren, heeft men vijvers met lelies, waterstroompjes, treurwilgen en rotsplanten geplaatst.

spain marbella
spain marbella

Probeer de golfbanen uit
Pak die golfclubs en rij, sla en put een weg door de golfbanen, genietend van het zonnetje. Marbella is dankzij de bijna 50 uitstekende golfbanen, die binnen 45 minuten te bereiken zijn, een waar paradijs voor golfliefhebbers.

Baadt in luxe... ook al is het op afstand!
In Marbella weten ze wel wat luxe is. Kijk maar naar de vele merkwinkels, zoals Gucci en Armani, of de indrukwekkende huizen van beroemdheden, de grootse jachten en de chique restauranten. Degenen die het gevoel van glitter en glamour helemaal willen meemaken, kunnen het beroemde "Golden Mile", dat Marbella met het luxueuze Puerto Banus verbindt, bezoeken. De streek wordt zo genoemd vanwege het gouden zand en de villa´s, die daar aan zee liggen en alleen voor rijke beroemdheden bestemd zijn!

Maak een strandwandeling
Marbella heeft een beroemde strandboulevard - de "Paseo Marítimo" - die zich over 6 km van de kustlijn bij de stad uitstrekt. Dankzij het mooie uitzicht op zee en de vele gezellige winkeltjes is dit een van de populairste plekken in Marbella om gezellig te wandelen, mensen te kijken en te genieten van het kustleven.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.