Какво да правим Куско
Enforex

Какво да правим в Куско

Еднодневно посещение на Мачу Пикчу
Куско е познат като портала към Мачу Пикчу... и има защо! Древното селище на Инките, отстоящо само на 80 километра от Куско, е най-посещаваната атракция на Перу. Разположен на върха на планинската верига над долината Urubamba, Мачу Пикчу бил построен през 1462 по време на най-могъщия период на империята на Инките.

За щастие мястото никога не било открито от испанските конкистадори и не било разрушено както другите бивши градове на Инките.

Да се поразходим в Barrio de San Blas
Barrio de San Blas Куско Най-живописният квартал на Куско е Сан Блас. Разположен на хълм, изпъстрен с артистични студия, жанаятчийски технологии, барове и ресторанти. Добавяйки отпуснатата бохемска атмосфера, квартала е почти изцяло пригоден за пешеходци и предлага няколко чудесни места за наблюдение на града от високо.

Да наблюдаваме хората на Plaza de las Armas
The Plaza de Armas е обграден от най-красивите сгради и църкви на Куско. Тук има множество ресторанти и перфектни кафета, където може да се отпуснете и да попиете от атмосферата, наблюдавайки какво се случват на площада.

Пазаруване на местни занаятчийски сувенири
Традиционно наследство на Куско е все още живо, което означава богато разнообразие от ръчно изплетени платове, занаятчийски продукти и други местни стоки. Останете далеч от оживените туристически места и се разходете сред пазарите на града!


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->