Introductiegids Buenos Aires
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Introductiegids Buenos Aires

Bezoekers van Buenos Aires worden altijd getroffen door het raffinement en de Europese sfeer van de stad. Een gigantische stad met meer dan 12 miljoen inwoners die ondanks het hoge aantal inwoners heel erg veilig en schoon blijft en die zonder twijfel Zuid-Amerika´s meest elegante en drukste hooftstad is.

Reisgids Buenos Aires

Buenos Aires belichaamt de essentie van de Argentijnse cultuur. Dit is niet verrassend als je bedenkt dat 40% van de Argentijnse bevolking in de stad en de omliggende buitenwijken woont. Tegelijkertijd is het wereldse karakter van internationale inwoners altijd aanwezig in de moderne architectuur, lokale en ethische restauranten, winkelcentra, en de aantrekkelijke individualiteit van elke wijk. Als je voorbij de dagelijkse hectica kijkt, zul je op elke hoek van de straat de goed behouden tradities ontdekken. De spirit en expressiviteit van de tango trekt door de parken, pleinen en zalen, en laat de passionele kant van deze unieke samenleving zien.

Volwassen en modern maar tegelijkertijd ook traditioneel en charmant, deze niet helemaal Europese maar aan de andere kant ook niet helemaal Latijnse stad betovert het hart van zijn bezoekers. Dus waar wacht je nog op? Plan nu een bezoek aan Buenos Aires en ontdek alles dat deze faschinerende Argentijnse stad je te bieden heeft.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.