Севиля - Забележителности
Enforex

Севиля - забележителности

Квартала Санта Круз
Кварталът Санта Круз е едно от най-романтичните места в града. Бели фасади, малки балкончета с красиви цветя, тесни улички и очарователни вътрешни дворове са част от еврейския квартал на Севиля.

Фламенго и фолклор
Севиля, сърцето на фолклорна Испания, е най-подходящото място за фламенго представления и борба с бикове. Севиля е едно от малкото места, където може да видите типичните символи на испанския фолклор. Ако искате да научите повече за културата на Андалусия, нашият курс Испански + фламенго със сигурност ще Ви заинтересува.

Двореца Каса де Пилатос
Скрит в уличките на Санта Круз, дворецът Каса де Пилатос е смятан за прототип на дворците в Андалусия. Построен в края на 15ти и началото на 16ти век, той е смесица между италиянския ренеасов стил и испанския Мудехар стил.

Златната Кула
Златната Кула е построена през 13ти век на източния бряк на река Гуадалкивир и била някога част от масивна стена построеня около Севиля. В наше вереме тя е не само изключително интересен морски музей, но и един от най-известните символи на града.

Катедралата и двореца Алказар
Двата най-известни символа на Севиля, катедралата и двореца Алказар, въплащават, белязаната от различни култури, история на града. Повече от 500 години Севиля е била столицата на мюсулманска Испания, наричана още Ал-Андалус. След като отново става част от католическа Испания през 1258, градът се превръща в едно от любимите места на кралската фамилия.

Катедралата и Алказар са смесицата от двете култири в града. Катедралата е построена на мястото на Джамията Алмохад, от кято е запазено минарето Джиралда. На едно място са събрани едно от най-старите минарета в света и една от най-големите църкви. Дворецът Алказар, бил построен от Маврите през 7и век, и превърнат в кралска резиденциа през 15ти век. Сградата е в типичния стил Мудехар, който въвеждат по онова време мюсюлманските архитекти, работещи в християнския свят.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->