Тринидад атракции
Enforex

Тринидад атракции

Casco Histórico
Тринидад Докато много от споменатите атракциите се намират в този квартал, the Casco Histórico - стария град е сам по себе си атракция. Тих и компактен, той е изпълнен със старинни павирани улички, елегантни площади и красиво възстановени колониални къщи и сгради, изрисувани с различни пастелни цветове. Икономическият упадък през 19 век, който идва след упадъка на захарната индустрия, изиграл положителен ефект, тъй като града нямал средства да се развие и модернизира, което би помрачило и развалило атмосферата на едно от най-добре запазените колониални ядра в Америка.

Plaza Mayor Главния площад
Този спокоен и елегантно декориран необароков площад е разположен в сърцето на the Casco Histórico. Това е мястото за отмора на месни и посетители сред богата зеленина, сенчести пейки, палмови дървета и градини.

Iglesia Parroquial de la Santísima Trinidad
Тази забележителна църква от 19-ти век, е построена на мястото на бивша църква в югоизточния край на Плаза Майор. Тук са приютени множество ценни свещени предмети. Докато екстериора е по-скоро опростен, интериора на църквата е изящен особено готическия покрив, елегантния олтар и разпънатия Исус (Christ of the True Cross), който датира от 1713.

Palacio Brunet
Това колониално имение датира от 1740. То е един от най-живите спомени на дните на стара слава на Тринидад, когато града се радвал на богатството, генерирано от захарната индустрия. Сега дворецът приютява музея the Museo Romántico, в който има изложби от 19-ти век като обзавеждане, порцелан и други предмети .

Museo de la Arquitectura Trinitaria
Разположен в югоизточната част на Plaza Mayor ще намерите този музей, приютен в две 18 вековни къщи (1738 и 1785), които били съединени преди много години. Музея може да се похвали с приказна архитектура от 18-ти и 19-ти век.

Тринидад Museo

Museo Nacional de la Lucha Contra Bandidos
Този музей е приютен в манастира San Francisco de Asís, който с живописно оцветената си в жълта камбанирия, е може би най-лесно разпознаваемата сграда на Тринидад. Вътре експозицията показва различни видове карти, оръжия, снимки и други предмети, свързани с десетилетната борба срещу контрареволюционерите, които обитавали близките гори в годините след завземането на властта от Фидел Кастро.

Valle de los Ingenios
Този паметник на културата на UNESCO World Heritage Site е серия от три долини, който били дом на кубинската индустрия за захарна тръстика през 18 и 19 век. Тук съществували над 70 захарни мелници и плантации, без да споменаваме 30000 роби, които работели за тях, в пика на развитието на производството. Много от старите съоръжения по долините са в разруха, но се отправете към захарното имение Manaca-Iznaga. Тук ще откриете останали останки от славните дни на захарната индустрия, заедно със старото имение, няколко жилища на роби и 45 метрова кула, чиято камбана се използвала за сигнализация на началото и края на работния ден на робите.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->