Посети Тринидад
Enforex

Посетете Тринидад през...

Активен vs. Пасивен сезон
Тринидад
В Куба активният сезон за туризъм е от ноември до април. Най-доброто време за посещение, що се отнася до времето, е от декември до април, точно след дъждовния сезон и преди изгарящите температури през лятото. За съжаление, най-вероятно настаняването ще ви излезе малко по-скъпо, а туристическите атракции ще са малко по-пренаселени.

Пасивният сезон продължава от май до октомври, а това е времето, когато може да се огледате за изгодни самолетни билети или хотелско настаняване. През този период туристите са по-малко, което означава по-малки опашки и по-малко пренаселени плажове.

Фестивали & Празненства
В началото на януари Тринидад приютява културната седмица на Тринидад (Semana de la Cultura Trinitaria), едноседмичен фестивал на изкуството, представящ традиционна музика, представления, изложби, регионални занаяти и т.н. Той съвпада с годишнината от основаването на града.

През юни, Тринидад празнува местния карнавал в продъпжение на 3 дни, през които града се изпълва с всичко, което може да си представите за карибски карнавал: танци конга, паради, музика, питиета и т.н.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->