Какво да правим Тринидад
Enforex

Какво да правим в Тринидад

Надзърнете в Piro Guinart Fábrica de Tabacos
Тази мъничка фабрика не е удобна за големи туристически групи, но може да надзърнете в нея, за да видите работниците, приготвящи собственоръчно известните кубински пури и цигари.

Поразходете се с каруца теглена от кон
Въпреки че звучи типично за туристи, потопете се сред тишината на стария квартал на Тринидад, придружавани единствено от звука на конските подкови.

долината и мелниците за захарна тръстика

Посети долината и мелниците за захарна тръстика
Захарната индустрия, която била съсретоточена в тази долина, осигурявала богатството на Тринидад и Куба дълги години и ангажирала над 30,000 роби в около 70 захарни мелници и плантации. Може да посетите някои от плантациите днес, най-впечатляващата и изцяло запазена е Manaca-Iznaga Sugar Estate.

Открии природата
Не далеч от Тринидад е националния парк Topes de Collantes, където може да се поразходите сред тропически гори, бързи поточета, магически водопади и различни ендемични видове флора и фауна .

Отправи се към плажа
Най-удобният плаж, от който може да се възползвате при престоя си в Тринидад е Playa Ancon, разположен на по-малко от 15 километра от града. Тук може да се забавлявате сред мекия бял пясък и 3 километровото, зашеметяващо Карибско крайбрежие. В добавка има няколко фирми, който предлагат водни шнорхелинг приключения и леководолазни гмуркания !


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->