Монтеверде атракции
Enforex

Монтеверде атракции

Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde
Bosque Nuboso Едно от най-забележителните места в света за опазване на дивото разнообразие, този резерват е известен с отдадеността си към опазване на биоразнообразието. Мястото се обитава от хиляди видове животни и растения, включващи 5 вида котки, 30 вида колибри и 420 вида орхидеи.

Други резервати
Докато резервата Biológica Bosque Nuboso Monteverde е главната атракция и най-посещаваното място от туристи, съществуват няколко други природни резервата в околността, а именно резервата Santa Elena и резервата Sendero Tranquilo.

Fábrica de queso de Monteverde
Фабриката за сирене на Монтеверде дълги години е ангажирала местното население като работна сила. Тя често е наричана "La Lechería", предлага турове, къдете може да научите всичко за старите методи за производство на различни видове сирена, вариращи от чедар до гоуда и т.н. Те също така произвеждат кисело мляко и сладолед

Café Monteverde
Научете всичко за процеса на приготвяне на кафе и опитайте някои от най-добрите видове кафета на света. В добавка ако резервирате тур предварително може дори да посетите плантация за кафе.

Зоологически атракции
Много от местните бизнеси са свързани със зоологически атракции, които се придържат към темата за тропическата гора :

жаба
  • Jardín de la orquídea Градината на орхидейте
  • Jardín de las mariposas Градината на пеперудите
  • El ranario Къщата на жабите
  • El serpentario Къщата на влечугите
  • Mundo de los insectos Света на насекомите


Учи испански в Монтеверде

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->